Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується страва «П'ятнадцятихвилинка»?
Рецептом цієї страви зі мною поділилася подруга, яка живе в Німеччині. На одному з німецьких сайтів з кулінарії простий рецепт міцно утримує перше місце і по швидкості приготування, і за смаком. Під якою назвою він там присутній, не уточнилось, він був названий просто - п'ятнадцятихвилинка. Необхідні продукти 250 грам м'ясного фаршу 500 мл. бульйону 125 грамів макаронних виробів Пучок зеленого цибулі Трохи борошна Сіль і чорний мелений перець за смаком Один солодкий болгарський перець (але можна і без нього) Приправа каррі Рослинна олія Приготування У глибокій сковорідці (або в казанчике) розігріти олію, підсмажити фарш, посолити, поперчити. Поки фарш добре підсмажується, нарізати зелену цибулю і болгарський перець. Додати до фаршу і злегка обсмажити. Влити гарячий бульйон (якщо немає готового, то можна зробити бульйон з кубика або залити водою, довести до кипіння і покласти макарони. Краще використовувати бантики або спіральки. У холодній воді розвести борошно і влити суміш в бульйон, постійно помішуючи варити до готовності. Часу потрібно не більше п'ятнадцяти хвилин. В кінці приготування додати улюблені приправи або трохи каррі. Дуже просто і смачно! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |