Главная » Статьи » Рецепти

Як готується страва «П'ятнадцятихвилинка»?
Рецептом цієї страви зі мною поділилася подруга, яка живе в Німеччині. На одному з німецьких сайтів з кулінарії простий рецепт міцно утримує перше місце і по швидкості приготування, і за смаком. Під якою назвою він там присутній, не уточнилось, він був названий просто - п'ятнадцятихвилинка.
Необхідні продукти
250 грам м'ясного фаршу
500 мл. бульйону
125 грамів макаронних виробів
Пучок зеленого цибулі
Трохи борошна
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Один солодкий болгарський перець (але можна і без нього)
Приправа каррі
Рослинна олія
Приготування

У глибокій сковорідці (або в казанчике) розігріти олію, підсмажити фарш, посолити, поперчити. Поки фарш добре підсмажується, нарізати зелену цибулю і болгарський перець. Додати до фаршу і злегка обсмажити. Влити гарячий бульйон (якщо немає готового, то можна зробити бульйон з кубика або залити водою, довести до кипіння і покласти макарони. Краще використовувати бантики або спіральки. У холодній воді розвести борошно і влити суміш в бульйон, постійно помішуючи варити до готовності. Часу потрібно не більше п'ятнадцяти хвилин. В кінці приготування додати улюблені приправи або трохи каррі. Дуже просто і смачно!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, бульйон
Цибульні кільця до пива
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Швидкий і смачний салат (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: