Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується салат з рибою?
Салат з рибою можна приготувати і як святковий, і простіше, на кожен день. Навіть з найпростіших продуктів він вийде смачним, не надто важка для шлунка і нескладних в приготуванні. Ось рецепт. Що знадобиться для салату Одна рибка середньої величини (тріска або хек) Чотири яйця 200 грам свіжих печериць Одна велика морква Дві цибулини Половина склянки горіхів Рослинна олія для обсмажування овочів і грибів Майонез для заправки Приготування Рибу можна запекти в духовці або відварити - як вам більше подобається. Відварити яйця, нарізати їх кубиками. Гриби нарізати скибочками, натерти на крупній тертці моркву, цибулю нарізати півкільцями. Окремо обсмажити моркву, цибулю з грибами, остудити. Рибу дрібно нарізати, змішати з яйцями і обсмаженими овочами, грибами. Горіхи злегка підсушити в духовці, порубати ножем на шматочки, додати до решти інгредієнтів. Все перемішати, за смаком посолити, можна приправити меленим перцем. Заправити майонезом, прикрасити за бажанням. Салат можна відразу подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |