Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується салат з рибою?
![]() Що знадобиться для салату Одна рибка середньої величини (тріска або хек) Чотири яйця 200 грам свіжих печериць Одна велика морква Дві цибулини Половина склянки горіхів Рослинна олія для обсмажування овочів і грибів Майонез для заправки Приготування Рибу можна запекти в духовці або відварити - як вам більше подобається. Відварити яйця, нарізати їх кубиками. Гриби нарізати скибочками, натерти на крупній тертці моркву, цибулю нарізати півкільцями. Окремо обсмажити моркву, цибулю з грибами, остудити. Рибу дрібно нарізати, змішати з яйцями і обсмаженими овочами, грибами. Горіхи злегка підсушити в духовці, порубати ножем на шматочки, додати до решти інгредієнтів. Все перемішати, за смаком посолити, можна приправити меленим перцем. Заправити майонезом, прикрасити за бажанням. Салат можна відразу подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |