Главная » Статьи » Рецепти

Як готується салат «Мангал»?
Чудовий літній салат з запечених овочів. Відмінно підходить до смаженого м'яса і птиці, риби, печеного картоплі. Ну і просто зі свіжим хлібом теж дуже смачно.
Що знадобиться для приготування

Один великий баклажан
Два солодких болгарських перцю
Три стиглих м'ясистих помідора
Дві - три зубчики часнику
Пучок свіжої зелені (кріп, петрушка, базилік, зелена цибуля)
Столова ложка 6% яблучного оцту
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Баклажан, помідори і перець вимити, обсушити. Чистити не треба, хвостики у баклажана і перцю відрізати теж не потрібно. Покласти на решітку і запекти в духовці або на грилі. Запікати хвилин 10 - 12, дістати помідори і перець, баклажан запікати ще 10 хвилин. Остудити. Зняти шкірку з овочів. Баклажани надрізати і покласти в сито, щоб пішла зайва гіркота.
Поки сік стікає, дрібно рубаємо часник і зелень. Нарізаємо помідори шматочками, зайвий сік зливаємо. Нарізаємо перець, змішуємо з помідорами. Баклажан ріжемо кубиками. Додаємо до овочів, кладемо зелень і часник, все заливаємо оцтом, олією. Солимо і перчимо за смаком. Все, наш смачний салатик готовий! Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, Перець
Китайський салат з кукурудзою
Як приготувати закуску з цибулі та сиру?
Як приготувати домашню шаурму?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: