Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується салат «Мангал»?
Чудовий літній салат з запечених овочів. Відмінно підходить до смаженого м'яса і птиці, риби, печеного картоплі. Ну і просто зі свіжим хлібом теж дуже смачно. Що знадобиться для приготування Один великий баклажан Два солодких болгарських перцю Три стиглих м'ясистих помідора Дві - три зубчики часнику Пучок свіжої зелені (кріп, петрушка, базилік, зелена цибуля) Столова ложка 6% яблучного оцту Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Баклажан, помідори і перець вимити, обсушити. Чистити не треба, хвостики у баклажана і перцю відрізати теж не потрібно. Покласти на решітку і запекти в духовці або на грилі. Запікати хвилин 10 - 12, дістати помідори і перець, баклажан запікати ще 10 хвилин. Остудити. Зняти шкірку з овочів. Баклажани надрізати і покласти в сито, щоб пішла зайва гіркота. Поки сік стікає, дрібно рубаємо часник і зелень. Нарізаємо помідори шматочками, зайвий сік зливаємо. Нарізаємо перець, змішуємо з помідорами. Баклажан ріжемо кубиками. Додаємо до овочів, кладемо зелень і часник, все заливаємо оцтом, олією. Солимо і перчимо за смаком. Все, наш смачний салатик готовий! Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |