Куряча печінка приготована за цим рецептом виходить напрочуд ніжною, соковитою і просто приголомшливо смачною, ну а оригінальна і незвичайна солодкувата з невеликою кислинкою підлива до печінки, приготовлена на основі стиглих слив надає даного блюда чудовий неповторний аромат і просто ідеально доповнює його смак! Список продуктів, які будуть необхідні для приготування курячої печінки і сливової підливи до неї: половина кілограма курячої печінки, дві столові ложки пшеничного борошна, 200 г слива (фрукти повинні бути стиглі і солодкі, але не надто), 200 мілілітрів білого напівсолодкого вина (столове вино в даному випадку не підійде, так як соус повинен мати солодкуватий смак), одна столова ложка вершкового масла, чотири столові ложки цукрової пудри, а також сіль і перець за смаком і рослинне масло для смаження.
Готується страва дуже швидко і на диво просто - буквально півгодини і чудовий смачний обід готовий! Курячу печінку потрібно гарненько промити, а потім повністю обсушити за допомогою паперових рушників, повністю обваляти в борошні і потім обсмажити до готовності на сковороді з розігрітим рослинним маслом, не забувши при цьому посолити і поперчити її. Сливи слід вимити, звільнити від кісточок, порізати на невеликі шматочки і викласти в сотейник або невелику каструльку з товстим дном). Далі сливи необхідно залити вином, довести до кипіння і продовжувати варити на середньому вогні до тих пір, поки половина всього доданого вина не випарується, після чого потрібно додати цукрову пудру, перемішати масу і готувати ще протягом п'яти хвилин, а потім зняти з вогню і додати в соус необхідну кількість вершкового масла і ретельно перемішати. Обсмажену печінку подавати полив злегка остигнула сливової підливою.