Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується курча по-анконски?
Курча готується в густому соусі з помідорів з додаванням свіжого розмарину. Але у нас свіжий розмарин - рідкість, тому його доведеться замінити сухим. Що знадобиться для приготування Курча вагою трохи більше кілограма 300 грам помідор Половина склянки сухого білого вина Дві часточки часнику Невеликий пучок петрушки Гілочка свіжого розмарину або половина чайної ложки сухого розмарину Чотири столових ложки рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування На помідорах зробіть хрестоподібний надріз, опустіть в окріп на хвилинку, потім під холодну воду. Зніміть шкірку, видаліть насіння з соком. М'якоть наріжте великими шматками. Часник і петрушку дрібно порубаєте. Курча обробити на порційні шматки. Розігрійте у великій сковороді або каструлі з товстим дном рослинне масло, обсмажте шматки курчати з усіх боків, щоб вони вкрилися золотистою скоринкою. Полийте вином, зачекайте поки вино випарується. Додайте помідори, розмарин, часник і петрушку, посоліть і поперчіть за смаком і готуйте на середньому вогні приблизно сорок хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |