Главная » Статьи » Рецепти

Як готується курча по-анконски?
Курча готується в густому соусі з помідорів з додаванням свіжого розмарину. Але у нас свіжий розмарин - рідкість, тому його доведеться замінити сухим.
Що знадобиться для приготування

Курча вагою трохи більше кілограма
300 грам помідор
Половина склянки сухого білого вина
Дві часточки часнику
Невеликий пучок петрушки
Гілочка свіжого розмарину або половина чайної ложки сухого розмарину
Чотири столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

На помідорах зробіть хрестоподібний надріз, опустіть в окріп на хвилинку, потім під холодну воду. Зніміть шкірку, видаліть насіння з соком. М'якоть наріжте великими шматками. Часник і петрушку дрібно порубаєте.
Курча обробити на порційні шматки. Розігрійте у великій сковороді або каструлі з товстим дном рослинне масло, обсмажте шматки курчати з усіх боків, щоб вони вкрилися золотистою скоринкою. Полийте вином, зачекайте поки вино випарується. Додайте помідори, розмарин, часник і петрушку, посоліть і поперчіть за смаком і готуйте на середньому вогні приблизно сорок хвилин. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, курча
Наливна пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Як зробити запечена з часником хліб?
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: