Главная » Статьи » Рецепти |
Як гасити м'ясо з капустою?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам свинини Качан капусти Одна - дві цибулини Одна морквина Два - три солоних огірка Столова ложка томатного соусу або свіжі помідори Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Капусту тонко шаткуємо (як на салат), моркву тремо на крупній тертці. Огірки ріжемо брусочками, цибулю - дрібними кубиками. Якщо додаєте помідори, наріжте їх шматочками. Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. Вогонь робимо сильним. Перекладаємо м'ясо в товстостінну каструлю. В тому ж маслі обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо помідори або томатний соус. Тушкуємо не невеликому вогні кілька хвилин, перекладаємо в каструлю до м'яса. Додаємо капусту і солоні огірки, перемішуємо. Вливаємо два - три склянки води, солимо і перчимо за смаком. Накриваємо кришкою, даємо закипіти. Вогонь зменшуємо до малого і тушкуємо півгодини. Готову страву посипаємо зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |