Главная » Статьи » Рецепти

Як гасити м'ясо з капустою?
В залежності від наявності продуктів і своїх уподобань, можна готувати цю страву в різних варіантах. Зробити основним інгредієнтом м'ясо, а капусти додати трохи. Або навпаки - нашаткувати великий качан капусти, м'яса покласти невеликий шматочок, тільки для того, щоб блюдо придбало велику поживність.
Що знадобиться для приготування
500 грам свинини
Качан капусти
Одна - дві цибулини
Одна морквина
Два - три солоних огірка
Столова ложка томатного соусу або свіжі помідори
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Капусту тонко шаткуємо (як на салат), моркву тремо на крупній тертці. Огірки ріжемо брусочками, цибулю - дрібними кубиками. Якщо додаєте помідори, наріжте їх шматочками.

Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. Вогонь робимо сильним. Перекладаємо м'ясо в товстостінну каструлю.

В тому ж маслі обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо помідори або томатний соус. Тушкуємо не невеликому вогні кілька хвилин, перекладаємо в каструлю до м'яса.

Додаємо капусту і солоні огірки, перемішуємо. Вливаємо два - три склянки води, солимо і перчимо за смаком. Накриваємо кришкою, даємо закипіти. Вогонь зменшуємо до малого і тушкуємо півгодини. Готову страву посипаємо зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, тушкуємо
Як самостійно приготувати арахісову пасту?
Приголомшливо смачні шашлики курки з ананасами
Смачні рецепти розсольнику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: