Главная » Статьи » Рецепти

Фарш з яловичини, запечений в оболонці з курки і бекону
Така незвичайна і дуже м'ясна (дуже - це тому, що для її приготування використовується і м'ясний фарш, і куряче м'ясо, бекон) закуска готується не так вже й складно, ну а вже в приготованому вигляді виходить просто чудовий на смак страву обов'язково дуже сподобається вашим домочадцям, так і гостям, якщо ви вирішите приготувати таку закуску до якогось свята!
Ну а в перелік продуктів, які знадобляться вам для того, щоб приготувати фарш з яловичини,запечений в оболонці з курки і бекону, входять: половина кілограма яловичого фаршу, дві курячі грудки середніх або великих розмірів, 200 грамів сирокопченого бекону, три-чотири репчатых цибулини, дві третини склянки морозива зеленого горошку, приблизно по три чверті склянки молока і панірувальних сухарів, сіль, мелений чорний перець і інші спеції за смаком.

Яловичий фарш слід змішати з очищеним і нарізаним кубиками (причому бажано не самого дрібного розміру) ріпчастою цибулею і розморожених попередньо зеленим горошком, а також додати молоко, сухарі і всі спеції, ну і гарненько все це перемішати.
Курячі грудки відбити так, щоб вони стали досить тонкими, бекон же повинен бути нарізаний смужками.
Розстелити на столі фольгу і викласти на неї поряд скибочки бекону, зверху на нього покласти відбиті грудки, ну а вже на них викласти приготовлену суміш з фаршем і потім, взявши фольгу за краї, згорнути все це з'єднавши кінці, а після обернути ще одним шарі фольги і викласти на деко.
Готується це блюдо протягом півтора годин при нагріванні духовки до 200 градусів, після чого фольгу потрібно буде розвернути і запікати ще хвилин 10-15 полив м'ясну закуску невеликою кількістю рослинного масла.
Категория: Рецепти |
| Теги: бекону, це
Як готувати окрошку на бульйоні?
Як зробити десерт "Кольорові олівці"?
Як готується лимонний напій?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: