Вже травень до нас наближається, з ним і довгі веселі травневі свята. Пропоную рецепт простого і смачного салату, який доведеться в пору для пікніка або для домашнього святкового застілля. Необхідні продукти: триста грам великих тепличних печериць, пів кіло курячого м'яса (філе в перевазі), майонез, кріп, олія рослинна і горошок консервований (до 400 грам). Так само знадобиться сік свіжого лимона.
Як салатик готувати: грибочки потрібно обсмажити, а філе відварити! Грибочки на рослинному маслі слід смажити, але попередньо їх потрібно промити, кубиками товстенькими нарізати, смажимо до готовності. Філе в підсоленій воді до готовності варимо.
Філе куряче зварене і остигле нарізаємо кубиками і потім щедро присмачую лимонним соком. Перемішуємо і ставимо в холодне місце на пів години. Потім додаємо у філе гриби обсмажені, перемішуємо і додаємо горошок без рідини, нарізаний кріп і майонез. Солимо і перемішуємо. Все, салат "Травневий" готовий, приємного!