Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1891-1900
Сторінки: « 1 2 ... 188 189 190 191 192 ... 361 362 »


Інгредієнти: манної крупи сухий чотири столові ложки, фільтрованої води три з половиною склянки, один стакан журавлини, пів склянки цукру.

Готуємо мусу на манці: свіжу...


Інгредієнти для оладок: цибуля ріпчаста великий білий, яйця курячі, сіль, перець мелений, сухі спеції на ваш смак, сметана, борошно та олія рослинна (можна використовувати суміш...

Такі цукерки виходять дивно ніжними з приголомшливим смаком, чимось віддалено нагадує цукерки "Пташине молоко" - вони буквально тануть у роті! Морозиво використовується пломбір, але за бажанням можна вибрати будь-яке інше, в цьому випадку смак цукерок стане ще оригінальніше.

Отже, список необхідних для приготування таких цукерок інгредієнтів: 120 грамів...

Найбільш примітним і цікавим в цьому смачному пісочному печиво є якраз його начинка, що поєднує в собі кавовий і шоколадний смаки, а його красива форма і оформлення шоколадом роблять печиво привабливим на вигляд, так що вона цілком підійде в якості частування для гостей!

Склад такого печива: для тесту...

Це досить оригінальне блюдо виходить дуже легким і ніжним з чудовим, неповторним смаком, а крім цього такий сирний мус вкрай простий у приготуванні - загалом чудова і незвичайна закуска.

Список необхідних для приготування продуктів: 200 г крабового м'яса, 200 г бринзи (або адигейського сиру, 150 г вершків, 20...


Потрібні наступні продукти: неповний склянку цукрового піску, два курячих яйця, сто грамів вершкового масла і один стакан полуничного йогурту, десять грамів розпушувача і дві склянки борошна пшеничного. Цукати будь-які, які...

Ніжна запіканка з гармонійним смаком риби і картоплі, з нотками овочів і білого вина. Попередня термічна підготовка риби надає страві особливого смаку.Необхідні продукти: 1 кг філе морського мови (можна взяти будь-яку іншу білу рибу), 1 кг картоплі, 2 яйця, склянка білого сухого вина, 500 мл вершків (33% жирності), стебло...

Таке пісочне печиво буде мати приємний кавовий присмак, але називається воно саме так швидше за все все-таки завдяки своєму своєрідному зовнішнім виглядом - самі печенюшки оформлені у вигляді великих кавових зерен (надати випічці таку цікаву і досить привабливу форму зовсім не складно) і чудово підійдуть в якості частування до...

Цукерки, приготовані подібним чином у відповідності з запропонованим рецептом виходять дуже смачними і ніжними, завдяки свіжим ягодкам, які використовуються в якості начинки даного ласощі. Використовувати можна в залежності від того, що ви віддаєте перевагу - полуницю або ж виноград, ось тільки цукерки зі свіжою полуницею бажано з'їсти швидше, так...


Що потрібно: кизил в'ялений (він продається в супермаркетах чи на ринках), білий шоколад без добавок і силіконова форма для льоду.

Як готувати цукерки: шоколадку...

1-10 11-20 ... 1871-1880 1881-1890 1891-1900 1901-1910 1911-1920 ... 3601-3610 3611-3620