Главная » Статьи » Рецепти |
Що приготувати з курячої грудки?
Якщо у ваших планах приготувати щось неординарне, зверніть увагу на цей рецепт, який зайняв одне з призових місць на змаганні по приготуванню курочки в Далласі. Родзинка рецепта - незвичайне поєднання курки і квашеної капусти з пікантним соусом. Що знадобиться для приготування П'ять курячих грудок Три чверті склянки квашеної капусти П'ять шматочків сиру (будь-якого, але в оригінальному рецепті використовувалася моцарела) Свіжа зелень петрушки або кінзи Сіль, чорний мелений перець Для заливки Дві столові ложки натурального йогурту Столова ложка майонезу Столова ложка кетчупу Приготування Міксером або ручним віночком змішуємо всі інгредієнти для заливки. Курячі грудки викладаємо на змащене олією деко з бортиками, у сковорідку або форму для запікання. Можна грудки нарізати невеликими пластинами, а можна залишити цілими. Зверху розкладаємо квашену капусту, накриваємо скибочками сиру і поливаємо приготовленою заливкою. Накриваємо фольгою, ставимо в розігріту до 190 градусів духовку. Запікаємо протягом години. Готову курочку посипаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Можна приготувати відразу з гарніром. Картоплю нарізати кружечками, відварити в підсоленій воді до напівготовності. Викласти на дно форми, на неї - курячі грудки, потім капусту, сир і залити соусом. Час запікання таке ж. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |