Для тих, хто любить корейську моркву, рецепт приготування такого салату напевно припаде до душі. Все готується буквально за десять хвилин, за умови, що корейська морквина вже приготовлена. Що потрібно з продуктів: морква по-корейськи приблизно 300 грамів, три шматочка білого батона, майонез, оливки чорні без кісточок.
Як готувати: для цього салатику необхідні сухарики і готувати їх ми будемо з білого хліба. Шматочки хліба гострим ножем на тоненькі смужечки нарезаем.Не кубиками, а саме соломкою. Перекладаємо нарізані шматочки на деко і запікаємо в духовці 10 хвилин. Сухарики повинні не тільки хрустіти, але і виглядати красиво (з золотистою скоринкою).
Сухарикам даємо охолонути. Морквину в миску насипаємо, додаємо сухарики, оливки тонко нарізаємо кільцями і сюди додаємо. Зовсім невелика кількість майонезу додаємо і перемішуємо. Якщо сухарики досить подсушились, вони не розмокнути навіть за годину - дві. Але салат точно так довго не простоїть на столі, він дуже смачний!