Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити горіховий пиріг?
![]() Що знадобиться для приготування Склянку кефіру або нежирної сметани Склянку цукру Два яйця 100 грам вершкового масла Склянку борошна Склянка ядер волоських горіхів Чайна ложка з гіркою розпушувача Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Приготування Горішки підсушіть на сковорідці, подрібніть в блендері або в ступці. Дуже дрібно рубати не треба, пиріг буде смачніша, якщо в ньому будуть маленькі шматочки горіхів. Яйця збийте з цукром, додайте розм'якшене вершкове масло (кімнатної температури), сметану або кефір. Розмішайте, додайте борошно, сіль і розпушувач. Повинно вийти досить густе тісто, як сметана. Вмішайте мелені горіхи, ванільний цукор і викладіть тісто в змащену маслом форму. Поставте в розігріту духовку, випікайте при температурі 180 градусів 35 - 40 хвилин. Готовність пирога перевірити дерев'яною шпажкою. Якщо верх пирога почне пригорати, прикрийте фольгою. дайте Пирогу охолонути, посипте цукровою пудрою і розрізати на шматочки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |