Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити горіховий пиріг?
В багатошаровій найпростіші інгредієнти, але смак виходить вишуканий, дуже горіховий, злегка пряний. Тісто для пирога готувати дуже просто, та й весь процес приготування нескладний. Ось рецепт. Що знадобиться для приготування Склянку кефіру або нежирної сметани Склянку цукру Два яйця 100 грам вершкового масла Склянку борошна Склянка ядер волоських горіхів Чайна ложка з гіркою розпушувача Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Приготування Горішки підсушіть на сковорідці, подрібніть в блендері або в ступці. Дуже дрібно рубати не треба, пиріг буде смачніша, якщо в ньому будуть маленькі шматочки горіхів. Яйця збийте з цукром, додайте розм'якшене вершкове масло (кімнатної температури), сметану або кефір. Розмішайте, додайте борошно, сіль і розпушувач. Повинно вийти досить густе тісто, як сметана. Вмішайте мелені горіхи, ванільний цукор і викладіть тісто в змащену маслом форму. Поставте в розігріту духовку, випікайте при температурі 180 градусів 35 - 40 хвилин. Готовність пирога перевірити дерев'яною шпажкою. Якщо верх пирога почне пригорати, прикрийте фольгою. дайте Пирогу охолонути, посипте цукровою пудрою і розрізати на шматочки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |