Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти пельмені з помідорами і сиром?
Запіканка готується із заморожених пельменів, попередньо розморожувати не треба, відварювати теж не потрібно. Необхідні продукти (кількість довільна) Пельмені Помідори Ріпчасту цибулю Рослинна олія Майонез Твердий сир Спеції за смаком Приготування Розігріти в сковороді олію. Заморожені пельмені викласти в один шар. Зробити середній вогонь, обсмажити одну сторону до рум'яної скоринки. Перевернути, трохи підсмажити з іншого боку і зняти з вогню. Сильно смажити не потрібно. Зверху на пельмені викласти нарізану півкільцями цибулю, потім кружечки помідорів. Посолити і поперчити, змастити майонезом, посипати тертим сиром. Накрити кришкою, поставити в духовку на середній вогонь і запекти до готовності. незадовго до готовності страви кришку зняти і трохи підрум'янити верх. За смаком така запіканка дуже нагадує піцу. Можна готувати і на плиті, під кришкою. Вогонь робіть середній щоб м'ясо встигло пропарити. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |