Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти м'ясо з горіхами і селерою?
Можна запекти м'ясо у фользі, а можна - в рукаві для запікання - це на ваш розсуд. Начинкою будуть подрібнені волоські горіхи і зелень селери - для м'яса таке поєднання безпрограшне, вийде дуже і дуже смачно. Що знадобиться для приготування Півтора кілограма нежирної свинини Великий пучок зелені селери Половина склянки волоських горіхів Шість - сім часточок часнику Три столових ложки рослинного масла Сіль за смаком Приготування М'ясо вимийте, обсушіть, зробіть поперечні надрізи (кишеньки). До кінця не прорізайте! Посоліть, залиште м'ясо на півгодини просочуватися сіллю. Дрібно порубаєте зелень селери, горіхи подрібніть в блендері як можна дрібніше. Додайте до горіхів селеру, часник і ще раз все подрібніть до стану кашки. Начиніть м'ясо сумішшю, злегка притисніть, щоб скибочки не розвалювалися, і перекладіть в пакет для запікання. При бажанні можна перетягнути м'ясо суворою ниткою. Можна загорнути у фольгу - вийде ще пахучіше. В пакеті зробіть кілька дірочок для виходу пари, якщо завертаєте в фольгу - не притискайте її до м'яса, залиште відстань. Покладіть на деко і запікайте на середньому вогні приблизно годину. Подавайте з будь-яким гарніром або зі свіжими овочами. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |