Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти цибульний пиріг?
Навіть не сумнівайтеся - цей пиріг всім сподобається. Цибулю в ньому не відчувається, але зате є приємний смак копченостей, ніжна заливка з йогурту і яєць, розсипчасте тісто. Таким пирогом неважко догодити всьому сімейству.
Що знадобиться для приготування тіста
100 грам сиру
Два яйця
250 грам борошна
Половина пачки розпушувача
Три столові ложки молока
Чотири столових ложки рослинного масла
Чайна ложечка солі

Для начинки

Дві - три великих цибулини
200 грам салямі або інший копченої ковбаски (шинки)
Два яйця
200 грам сметани
150 грам тертого сиру
150 грам натурального йогурту
Рослинна олія
Сіль, чорний мелений перець

Приготування

Сир розминаємо, розводимо молоком, вливаємо олію і додаємо яйця. Добре розмішуємо, додаємо сіль, просіяне борошно, розпушувач, замішуємо тісто. Накриваємо його, щоб не зачерствело, і займаємося приготуванням начинки.

Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо в рослинному маслі до прозорості. У остиглий цибулю додаємо нарізану кубиками ковбасу або шинку, тертий сир, яйця. Розмішуємо і вливаємо сметану з йогуртом. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком.
Форму змащуємо маслом, тісто розкачуємо і викладаємо у форму, робимо бортики. Викладаємо начинку, розрівнюємо і ставимо пиріг в гарячу духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів приблизно сорок хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, цибулю
Як готувати запечений перець, фарширований макаронами?
Пудинг з яловичої печінки з грибами
Як приготувати річний холодний борщ на буряковому квасі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: