Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти цибульний пиріг?
Навіть не сумнівайтеся - цей пиріг всім сподобається. Цибулю в ньому не відчувається, але зате є приємний смак копченостей, ніжна заливка з йогурту і яєць, розсипчасте тісто. Таким пирогом неважко догодити всьому сімейству. Що знадобиться для приготування тіста 100 грам сиру Два яйця 250 грам борошна Половина пачки розпушувача Три столові ложки молока Чотири столових ложки рослинного масла Чайна ложечка солі Для начинки Дві - три великих цибулини 200 грам салямі або інший копченої ковбаски (шинки) Два яйця 200 грам сметани 150 грам тертого сиру 150 грам натурального йогурту Рослинна олія Сіль, чорний мелений перець Приготування Сир розминаємо, розводимо молоком, вливаємо олію і додаємо яйця. Добре розмішуємо, додаємо сіль, просіяне борошно, розпушувач, замішуємо тісто. Накриваємо його, щоб не зачерствело, і займаємося приготуванням начинки. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо в рослинному маслі до прозорості. У остиглий цибулю додаємо нарізану кубиками ковбасу або шинку, тертий сир, яйця. Розмішуємо і вливаємо сметану з йогуртом. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком. Форму змащуємо маслом, тісто розкачуємо і викладаємо у форму, робимо бортики. Викладаємо начинку, розрівнюємо і ставимо пиріг в гарячу духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів приблизно сорок хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |