Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати житні коржі з медом?
Тісто з додаванням житнього борошном швидко перекисает, тому його не варто залишати для тривалої расстойки. В іншому проблем з приготуванням бути не повинно.
Що знадобиться з продуктів
Стакан житнього борошна
Півтори склянки пшеничного борошна
Столова ложка меду
Дві столових ложки рослинного масла
Склянку теплої води (можна сироватки)
Чайна ложка солі
Чайна ложка з гіркою сухих дріжджів
Чайна ложка цукру

Приготування

Відберіть півсклянки пшеничного борошна, просіяти в миску, покладіть туди ж дріжджі і чайну ложку цукру. Влийте теплу воду або сироватку, розмішайте і дайте постояти поки на поверхні не з'явиться шапочка піни.
Додайте мед і рослинне масло, всю просіяну житнє борошно. Розмішайте тісто, потроху додавайте борошно пшеничне і починайте вимішувати. Може виявитися, що пшеничного борошна знадобиться менше, підсипати її за необхідності. Готове тісто перекладіть в змащену маслом посуд, накрийте кришкою, поставте в тепло. Хвилин через сорок обімніть тісто (за цей час воно має підійти), розділіть на три частини. Кожну частину розкачайте в коржик, наколіть виделкою і викладіть на деко (його застелити промасленим папером для випічки). Дайте коржикам трохи підійти, випікайте при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пшеничного
Як готується сирна запіканка з вівсянкою і бананом?
Пиріг з цибулею і беконом
Як приготувати пиріг з плавленим сирком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: