Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочний пиріг з фетою?
Дуже смачний і простий пиріг, який можна легко розібрати на порційні булочки з начинкою. Готується пиріг з дріжджового листкового тіста, яке можна зробити вдома або купити вже готове. Що знадобиться для приготування 250 грам готового листкового дріжджового тіста 200 грам сиру фета Одне яйце Один жовток Дві столові ложки жирної сметани Дві часточки часнику Пучок свіжої зелені Дві столові ложки вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Розімніть виделкою і фету змішайте з дрібно нарізаною зеленню і пропущеним через прес часником. Поперчіть, приправте спеціями. Яйце збийте і вилийте в начинку. Додайте сметану, ще раз все перемішайте. Готове тісто розморозьте, розкотіть в пласт товщиною приблизно 3 мм Намажте рівномірним шаром начинку і скрутіть пласт тіста в щільний рулет. Наріжте рулет на 8-10 шматочків. Круглу форму для випічки змастіть маслом, викладіть шматки вертикально, але не дуже щільно. Трохи їх деталізувати. Яєчний жовток збийте виделкою разом з вершковим маслом, змастіть пиріг і поставте в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 35 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |