Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закуску з оселедця з яблуками?
Цікаве поєднання оселедчика, кислуватих яблук і гострої гірчиці додає пікантність і робить незвичайним просте блюдо зі звичайних продуктів. Швидко, просто і смачно!
Що знадобиться для приготування
Дві оселедчика
Дві цибулини
Два яблука з кислуватим смаком
Три столових ложки французької гірчиці
Три столових ложки рослинного масла
Чайна ложка винного оцту
Невеликий пучок зеленої цибулі
Приготування

Готуємо маринад. Змішуємо олію, оцет.
Оселедець обробляємо на філе, одну цибулину ріжемо півкільцями. На дно салатника або лотка викладаємо шар цибулі (приблизно половину), зверху розкладаємо філе оселедця. Змащуємо гірчицею, поливаємо маринадом, засипаємо другою половиною цибулі. Накриваємо і залишаємо маринуватися на годину.

Яблука ріжемо навпіл, видаляємо середину. Нарізаємо шматочками товщиною приблизно півсантиметра і обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін. Викладаємо на блюдо. Другу цибулину ріжемо півкільцями, обсмажуємо в тому ж маслі до прозорості. На кожну часточку яблука викладаємо трохи обсмаженої цибулі.

Філе оселедця акуратно звільняємо від цибулі, зберігаючи гірчичну обмазку. Розрізаємо на шматочки за розміром яблучних часточок, укладаємо на кожну часточку по скибочці оселедця і скріплюємо шпажками. Зверху посипаємо зеленою цибулею.
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулі, оселедця
Як запікати курячі ніжки з фруктами?
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Які прянощі підходять до різних блюд?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: