Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати вівсяні оладки з родзинками?
Корисний та смачний сніданок для дітей і дорослих. Подавати оладки можна з будь-якими ягодами, медом, варенням, сметаною або зі згущеним молоком.
Що знадобиться для приготування
80 грам борошна
60 грам вівсяних пластівців
Одне яйце
50 грам родзинок
200 мл. молока
25 грам цукру
Цедра одного апельсина
Половина чайної ложки кориці
Чверть чайної ложки розпушувача
Трохи рослинного масла для смаження
Сметана, мед, ягоди для подавання
Приготування

Родзинки розпарити на водяній бані, обсушити. З невеликого апельсина зняти цедру.
Збити яйця з молоком. Всипати в рідину вівсяні пластівці, залишити хвилин на 15, щоб вони трохи набрякли. В окремому посуді змішати просіяне борошно, розпушувач, цукор, корицю. З'єднати обидві суміші, вимісити однорідне тісто і додати цедру, родзинки.

Сковорідку з товстим дном змастити рослинним маслом, викласти тісто і обсмажувати оладки на невеликому вогні. Як тільки нижня сторона підрум'яниться, а на верхній з'являться бульбашки - оладки перевернути і підсмажити другу сторону.
Подавати теплими, з медом, сметаною, згущеним молоком, ягодами або будь-яким варенням. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: молоком, оладки
Лимонний торт з ягодами
Фруктовий пиріг на кислому молоці
Як приготує романтичний сніданок?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: