Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати вітамінний салат з редьки і моркви?
З цих двох дуже корисних овочів виходить супер-корисний салат. Редьку можна вибирати по своєму смаку - якщо любите погостріше, то чорну, а хто не належить до любителів гостренького, то можна приготувати з дайкона або зеленої редьки, смак буде м'якше. Необхідні продукти Невелика редька вагою грам 130 - 150 Одна - дві морквини 50 - 70 грам сиру Зубчик часнику Майонез Дві столові ложки апельсинового соку Сіль за смаком (солити не обов'язково) Моркви за кількістю повинно бути стільки ж, скільки і редьки. Приготування Якщо готуєте салат з чорною редькою, її треба натерти на тертці, злегка присолити і покласти в друшляк, щоб гіркий сік трошки пішов. Потім несильно віджати і додати в салат. Інакше він буде занадто гострий. Іншим різновидам редьки така підготовка не потрібна. Редьку натерти на дрібній тертці (якщо чорна - попередньо підготувати) і змішати з апельсиновим соком. Натерти на дрібній тертці моркву і сир, перемішати, додати до редьки. Зубчик часнику видавити через прес, змішати з салатом, додати майонез і дати салату трохи настоятися. Якщо готуєте такий салат на святковий стіл, то покладіть його в глибокий салатник, добре утрамбуйте і переверніть на тарілку, зніміть салатник і обровняйте салат. Поруч можна розкласти маленькі кульки, зроблені з цього салату. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |