Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати вітамінний салат з редьки і моркви?
З цих двох дуже корисних овочів виходить супер-корисний салат. Редьку можна вибирати по своєму смаку - якщо любите погостріше, то чорну, а хто не належить до любителів гостренького, то можна приготувати з дайкона або зеленої редьки, смак буде м'якше.
Необхідні продукти

Невелика редька вагою грам 130 - 150
Одна - дві морквини
50 - 70 грам сиру
Зубчик часнику
Майонез
Дві столові ложки апельсинового соку
Сіль за смаком (солити не обов'язково)
Моркви за кількістю повинно бути стільки ж, скільки і редьки.
Приготування

Якщо готуєте салат з чорною редькою, її треба натерти на тертці, злегка присолити і покласти в друшляк, щоб гіркий сік трошки пішов. Потім несильно віджати і додати в салат. Інакше він буде занадто гострий. Іншим різновидам редьки така підготовка не потрібна.

Редьку натерти на дрібній тертці (якщо чорна - попередньо підготувати) і змішати з апельсиновим соком.
Натерти на дрібній тертці моркву і сир, перемішати, додати до редьки. Зубчик часнику видавити через прес, змішати з салатом, додати майонез і дати салату трохи настоятися. Якщо готуєте такий салат на святковий стіл, то покладіть його в глибокий салатник, добре утрамбуйте і переверніть на тарілку, зніміть салатник і обровняйте салат. Поруч можна розкласти маленькі кульки, зроблені з цього салату.
Категория: Рецепти |
| Теги: редьки, салат
Як спекти оксамитові млинці?
Як приготувати закуску з цибулі та сиру?
Як приготувати капучіно з пінкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: