Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ватрушки з сиром?
Сир для начинки краще брати декількох сортів з різним смаком - від ніжного до гострого. А зверху ще покришити сир фета або молоду бринзу.
Що знадобиться для приготування

250 грам борошна
130 мл води
Столова ложка цукру
Щіпка солі
Половина пакетика сухих дріжджів
Півтори столових ложки рослинного масла

Для начинки - сир двох-трьох сортів, трохи бринзи або сиру фета, пучок свіжої зелені (кропу або кинзи).

Приготування

Воду злегка підігріти трохи тепліше кімнатної температури. Залити дріжджі, додати в рідину цукор і розмішати. Почекати поки на поверхні з'являться бульбашки - це означає що дріжджі почали працювати і можна приступати до приготування тіста.
Додайте в рідину сіль, просіяне борошно, замісіть м'яке тісто. В самому кінці замісу влийте рослинне масло. Дайте тісту підійти в теплому місці.
Для начинки натерти сир, змішайте його з дрібно нарубаною зеленню. Фету або бринзу покришіть дрібними шматочками, але з сиром не змішуйте.
З тіста розкачайте корж. В середину викладіть суміш з сиру з зеленню, зверху посипте бринзою, краєчки підніміть і акуратно защипайте по колу (зробіть защипи щоб тісто не опустилося під час випікання). Випікається ватрушка на середньому вогні до готовності.
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, сир
Як готується м'ясний салат з грибами?
Як зробити торт "Фруктова ніжність"?
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: