Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ватрушки з сиром?
![]() Що знадобиться для приготування 250 грам борошна 130 мл води Столова ложка цукру Щіпка солі Половина пакетика сухих дріжджів Півтори столових ложки рослинного масла Для начинки - сир двох-трьох сортів, трохи бринзи або сиру фета, пучок свіжої зелені (кропу або кинзи). Приготування Воду злегка підігріти трохи тепліше кімнатної температури. Залити дріжджі, додати в рідину цукор і розмішати. Почекати поки на поверхні з'являться бульбашки - це означає що дріжджі почали працювати і можна приступати до приготування тіста. Додайте в рідину сіль, просіяне борошно, замісіть м'яке тісто. В самому кінці замісу влийте рослинне масло. Дайте тісту підійти в теплому місці. Для начинки натерти сир, змішайте його з дрібно нарубаною зеленню. Фету або бринзу покришіть дрібними шматочками, але з сиром не змішуйте. З тіста розкачайте корж. В середину викладіть суміш з сиру з зеленню, зверху посипте бринзою, краєчки підніміть і акуратно защипайте по колу (зробіть защипи щоб тісто не опустилося під час випікання). Випікається ватрушка на середньому вогні до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |