Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати творожно-яблучний пиріг?
Пиріг краще готувати заздалегідь - на другий день він ще смачніше, і особливо добре проявляється смак якщо пиріг ніч постоїть в холодильнику.
Що знадобиться для тіста
Дві склянки борошна
Неповний склянку цукру
150 грам вершкового масла або маргарину
Чайна ложка розпушувача

Для начинки

250 грам жирного базарного сиру
100 грам сметани
Два яйця
Два - три великих кислуватих яблука
Половина склянки цукру
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Для тіста борошно просіяти, змішати з цукром і розпушувачем. Вершкове масло або маргарин нарізати невеликими шматочками прямо в борошняну суміш, руками перетерти в крихту.
Сир протерти через сито (не обов'язково, але якщо хочете, щоб у начинки була ніжна консистенція пастоподібна, то потрібно). Додати сметану, збиті яйця, цукор і ванільний цукор. Перемішати.
Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, віджати сік, яблука змішати з сиром.
Роз'ємну форму застелити папером для випічки, бортики змастити маслом. На дно викласти більше половини олійною крихти, зверху рівномірним шаром розподілити начинку і посипати що залишилася крихтою. Випікати пиріг при температурі 180 градусів приблизно 40-50 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, пиріг
Як готуються закусочні млинці?
Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Пиріг "Зелень із сиром"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: