Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати турецький томатний соус?
![]() Що знадобиться для приготування Чотири великих, стиглих, м'ясистих помідора Один гострий зелений перчик Дві головки цибулі Столова ложка томатної пасти Чайна ложка сушеної м'яти (або трошки свіжої) Сіль і червоний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку. М'якоть нарізати шматочками. Гіркий перчик розрізати навпіл, видалити насіння і перегородки (інакше соус вийде пекучо-гострим), нарізати брусочками. Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Всі овочі скласти в блендер, на високій швидкості подрібнити до пюреобразного стану. Додати томатну пасту (або томатний соус), суху м'яту, сіль і мелений червоний перець. Ще раз все збити і вкласти в салатник. Якщо додаєте свіжу м'яту, то її потрібно покласти в блендер разом з іншими овочами. Рослинне масло в соус додається безпосередньо перед подачею, точних пропорцій немає. Влийте трохи, спробуйте на смак, якщо здасться недостатньо, додайте ще. Зберігати соус можна в холодильнику в щільно закритих скляних банках. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |