Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати томатно-вершковий крем-суп?
На оригінальність рецепт не претендує - протертий суп з томатів з додаванням вершків давно відомий як один з найбільш корисних і простих у приготуванні овочевих супів. Що знадобиться для приготування Два - три великих помідора Три - чотири зубчики часнику Стакан овочевого бульйону або води Половина склянки вершків (жирність 20%) Їдальня ложка борошна (без гірки) Пучок свіжої зелені (якщо є) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Помідори надрізати хрест-навхрест і опустити на кілька хвилин в окріп. Потім швидко зняти шкірку. М'якоть порізати кубиками, часник пропустити через прес. Скласти овочі в каструлю з товстим дном і тушкувати на слабкому вогні під кришкою, поки помідори не стануть м'якими. В склянці холодного бульйону або води розвести ложку борошна, влити до помідорів, перемішати. Зняти суп з вогню, трохи остудити і перелити в блендер. Пюрировать до однорідного стану. Знову повернути в каструлю, довести до кипіння, варити кілька хвилин. Посолити за смаком, приправити перцем. Влити вершки, прогріти і зняти з вогню. За бажанням можна додати свіжу зелень. Дуже смачно з грінками, і в холодному, і в гарячому вигляді. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |