Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати томатно-вершковий крем-суп?
На оригінальність рецепт не претендує - протертий суп з томатів з додаванням вершків давно відомий як один з найбільш корисних і простих у приготуванні овочевих супів.
Що знадобиться для приготування

Два - три великих помідора
Три - чотири зубчики часнику
Стакан овочевого бульйону або води
Половина склянки вершків (жирність 20%)
Їдальня ложка борошна (без гірки)
Пучок свіжої зелені (якщо є)
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Помідори надрізати хрест-навхрест і опустити на кілька хвилин в окріп. Потім швидко зняти шкірку. М'якоть порізати кубиками, часник пропустити через прес. Скласти овочі в каструлю з товстим дном і тушкувати на слабкому вогні під кришкою, поки помідори не стануть м'якими.
В склянці холодного бульйону або води розвести ложку борошна, влити до помідорів, перемішати. Зняти суп з вогню, трохи остудити і перелити в блендер. Пюрировать до однорідного стану. Знову повернути в каструлю, довести до кипіння, варити кілька хвилин. Посолити за смаком, приправити перцем. Влити вершки, прогріти і зняти з вогню. За бажанням можна додати свіжу зелень. Дуже смачно з грінками, і в холодному, і в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, зняти
Як швидко приготувати на сніданок «Картопляні човники?»
"Золотий" біфштекс
Як приготувати курячі котлети з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: