Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати теплий салат з шинкою і квасолею?
Всі продукти для салату більш ніж доступні, і сама реалізація ідеї нескладна. За бажанням можна замінити брокколі на цвітну капусту або залишити лише квасолю, а шинку замінити більш диетичным курячим філе.
Що знадобиться для приготування
200 грам стручкової квасолі
200 грам брокколі
Один - два солодких болгарських перцю
200 грам шинки або курячого філе
50 грам сиру
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне або вершкове масло для смаження

Приготування

Шинку або ковбасу, куряче філе нарізаємо соломкою, обсмажуємо в олії приблизно п'ять хвилин (куряче філе до готовності).
Якщо овочі заморожені, то розморожувати їх не потрібно, відразу кидайте в сковорідку з маслом і накрийте кришкою. Тримайте п'ять хвилин на середньому вогні, потім переверніть, додайте нарізаний соломкою болгарський перець і обсмажуйте до готовності овочів.
Змішайте овочі з м'ясом або шинкою, посоліть і поперчіть за смаком, прогрійте разом хвилини дві - три. Розкладіть по тарілках, посипте тертим сиром і відразу ж подавайте.
Якщо готуєте зі свіжих овочів, то квасоля, броколі краще бланшувати і потім обсмажити в олії.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, То
Як спекти смачні ажурні млинці?
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Рецепт дуже ніжних млинців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: