Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з шинкою і квасолею?
Всі продукти для салату більш ніж доступні, і сама реалізація ідеї нескладна. За бажанням можна замінити брокколі на цвітну капусту або залишити лише квасолю, а шинку замінити більш диетичным курячим філе. Що знадобиться для приготування 200 грам стручкової квасолі 200 грам брокколі Один - два солодких болгарських перцю 200 грам шинки або курячого філе 50 грам сиру Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне або вершкове масло для смаження Приготування Шинку або ковбасу, куряче філе нарізаємо соломкою, обсмажуємо в олії приблизно п'ять хвилин (куряче філе до готовності). Якщо овочі заморожені, то розморожувати їх не потрібно, відразу кидайте в сковорідку з маслом і накрийте кришкою. Тримайте п'ять хвилин на середньому вогні, потім переверніть, додайте нарізаний соломкою болгарський перець і обсмажуйте до готовності овочів. Змішайте овочі з м'ясом або шинкою, посоліть і поперчіть за смаком, прогрійте разом хвилини дві - три. Розкладіть по тарілках, посипте тертим сиром і відразу ж подавайте. Якщо готуєте зі свіжих овочів, то квасоля, броколі краще бланшувати і потім обсмажити в олії. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |