Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати тефтельки в яблучному соусі?
Якщо ви любите делікатне поєднання м'яса та фруктів - неодмінно спробуйте ці тюфтельки. Рецепт простий і за змістом продуктів, і по приготуванню. Що знадобиться для приготування 600 грам м'ясного фаршу Одне яйце Одна цибулина Чотири - п'ять столових ложок панірувальних сухарів Сіль, перець за смаком Для соусу Три великих яблука Один перчик чилі Чотири часточки часнику Сік і цедра четвертинки лимона рослинна олія Приготування Залийте сухарі невеликою кількістю гарячої води і дайте набрякнути. Остудіть. Цибулю дрібно порубаєте або пропустіть через м'ясорубку (натріть на тертці). До фаршу додати цибулю, набряклі сухарі, яйце, сіль і перець за смаком, добре вимішайте суміш, а краще - побийте фарш об стіл, тоді всі інгредієнти склеятся, він стане більш однорідним. Поставте фарш в холодильник. Поки фарш відпочиває, приготуємо соус. Два яблука чистимо від шкірки, натираємо на тертці. Часник ріжемо на половинки, перчик чилі - шматочками (з нього видаліть насіння), злегка обсмажуємо на сковорідці в олії. Додаємо натерті яблука, збризкуємо лимонним соком, кладемо цедру і тушкуємо до м'якості. Перекладаємо яблука в блендер, вливаємо трохи води і пюрируем до консистенції рідкої сметани. Додаємо чайну ложку цукру, сіль і перець за смаком. Третє яблуко ріжемо шматочками. З фаршу робимо тюфтельки, всередину кожної кладемо шматочок яблука. Обсмажуємо на олії з усіх боків до рум'яного кольору. складаємо в казанок, заливаємо соусом і тушкуємо кілька хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |