Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину в гірчичному маринаді?
М'ясо маринується в гірчично-оцтовому маринаді і потім на основі маринаду готується соус для подачі м'яса. Гарнір вибирайте на свій розсуд. Що знадобиться для приготування 800 грам свинячої вирізки По 60 мл бальзамічного оцту і рослинного масла По чайній ложці зернистої та звичайної гірчиці Три - чотири зубчики часнику По чайній ложці сухого орегано і чебрець Чайна ложка солі Для соусу 50 грам вершкового масла Столова ложка з гіркою борошна 250 мл. курячого бульйону Приготування Для маринаду пропускаємо через землянку часник і змішуємо його з рослинним маслом, оцтом, травами, сіллю і двома видами гірчиці. У посуд з маринадом кладемо вимите і обсушенное м'ясо, обвалюємо його в маринаді так, щоб м'ясо було покрито з усіх боків. Накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на кілька годин (можна на ніч). Потім дістаємо м'ясо, маринад зчищаємо (виливати не потрібно). В сковорідці розігріваємо трохи масла, обсмажуємо м'ясо з усіх боків до рум'яного кольору (хвилин по п'ять з кожного боку). Перекладаємо в форму, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо хвилин 20. Готовність м'яса можна визначити за выделившемуся соку - якщо проколоти м'ясо, сік повинен витікати прозорий. Для соусу потрібно розтопити вершкове масло в сотейнику, додати борошно і обсмажувати хвилину. Влити тонкою цівкою бульйон, постійно помішуючи, щоб не збиралися грудочки. Додати залишки маринаду і варити соус на середньому вогні, поки він не стане по консистенції як рідка сметана. Подаємо м'ясо з гарніром і соусом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |