Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинину в гірчичному маринаді?
М'ясо маринується в гірчично-оцтовому маринаді і потім на основі маринаду готується соус для подачі м'яса. Гарнір вибирайте на свій розсуд.
Що знадобиться для приготування
800 грам свинячої вирізки
По 60 мл бальзамічного оцту і рослинного масла
По чайній ложці зернистої та звичайної гірчиці
Три - чотири зубчики часнику
По чайній ложці сухого орегано і чебрець
Чайна ложка солі

Для соусу

50 грам вершкового масла
Столова ложка з гіркою борошна
250 мл. курячого бульйону

Приготування

Для маринаду пропускаємо через землянку часник і змішуємо його з рослинним маслом, оцтом, травами, сіллю і двома видами гірчиці. У посуд з маринадом кладемо вимите і обсушенное м'ясо, обвалюємо його в маринаді так, щоб м'ясо було покрито з усіх боків. Накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на кілька годин (можна на ніч). Потім дістаємо м'ясо, маринад зчищаємо (виливати не потрібно).

В сковорідці розігріваємо трохи масла, обсмажуємо м'ясо з усіх боків до рум'яного кольору (хвилин по п'ять з кожного боку). Перекладаємо в форму, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо хвилин 20. Готовність м'яса можна визначити за выделившемуся соку - якщо проколоти м'ясо, сік повинен витікати прозорий.

Для соусу потрібно розтопити вершкове масло в сотейнику, додати борошно і обсмажувати хвилину. Влити тонкою цівкою бульйон, постійно помішуючи, щоб не збиралися грудочки. Додати залишки маринаду і варити соус на середньому вогні, поки він не стане по консистенції як рідка сметана.
Подаємо м'ясо з гарніром і соусом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, маринаді
Розсольник по-купецькому
Що приготувати з гарбуза
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: