Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з ледачими пельменями?
![]() Що знадобиться для приготування М'ясний фарш Борошно Одне яйце Одна велика цибулина Одна морквина Дві - три картоплини Одна помидорка Трохи томатної пасти Дві часточки часнику Сіль і приправи за смаком Рослинна олія Приготування В невеликій кількості рослинного олії обсмажуємо цибулю і моркву. Додаємо трохи фаршу, нарізану шматочками помідорки, Обсмажуємо до готовності фаршу. Картоплю ріжемо кубиками, відварюємо в підсоленій воді до готовності. Додаємо в суп обсмажені овочі з фаршем, перемішуємо, додаємо спеції і приправи, подрібнений часник. Варимо суп на повільному вогні хвилин 10 - 15. Поки вариться суп, з борошна, яйця і невеликої кількості води замішуємо пельменний тісто. Розкачуємо його в прямокутник, розподіляємо тонким шаром фарш і звертаємо рулетом. Розрізаємо на шматочки шириною 3 див Кладемо пельмені в киплячий суп, після того, як вони спливуть варимо ще пару хвилин. Вимикаємо і даємо супу настоятися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |