Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп з ледачими пельменями?
Якщо у вас залишилося трохи фаршу - зробіть суп з ледачими пельменями. Часу на приготування він займе трохи більше ніж звичайний суп з фрикадельками, а вийде ситніше, смачніше і головне - незвично.
Що знадобиться для приготування
М'ясний фарш
Борошно
Одне яйце
Одна велика цибулина
Одна морквина
Дві - три картоплини
Одна помидорка
Трохи томатної пасти
Дві часточки часнику
Сіль і приправи за смаком
Рослинна олія

Приготування

В невеликій кількості рослинного олії обсмажуємо цибулю і моркву. Додаємо трохи фаршу, нарізану шматочками помідорки, Обсмажуємо до готовності фаршу. Картоплю ріжемо кубиками, відварюємо в підсоленій воді до готовності. Додаємо в суп обсмажені овочі з фаршем, перемішуємо, додаємо спеції і приправи, подрібнений часник. Варимо суп на повільному вогні хвилин 10 - 15.
Поки вариться суп, з борошна, яйця і невеликої кількості води замішуємо пельменний тісто. Розкачуємо його в прямокутник, розподіляємо тонким шаром фарш і звертаємо рулетом. Розрізаємо на шматочки шириною 3 див Кладемо пельмені в киплячий суп, після того, як вони спливуть варимо ще пару хвилин. Вимикаємо і даємо супу настоятися.
Категория: Рецепти |
| Теги: фаршу, суп
Як готується огретен з вишнями?
Пельмені в горщику по-амурски
Суп в горщиках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: