Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати спагетті з болгарським перцем і шинкою?
Пропоную ще один варіант приготування макаронних виробів. Дуже простий, але від цього не менш смачний. Варіантів у цього блюда може бути маса - з додаванням томатів, цибулі та інших овочів.
Що знадобиться для приготування
Три болгарських перцю (бажано різних кольорів)
300 грамів спагетті
300 грам шинки
150 мл м'ясного бульйону або білого сухого вина
Дві столові ложки вершкового масла
Пучок петрушки
Два зубчики часнику
Сіль за смаком
Приготування

Доводимо воду до кипіння, додаємо сіль і відварюємо спагетті згідно з рекомендаціями на упаковці. Воду зливаємо, спагеті відкидаємо на друшляк.
Перець і шинку нарізаємо смужками. Розігріваємо в сковороді вершкове масло й обсмажуємо спочатку шинку, прибираємо її шумівкою і в тому ж маслі обсмажуємо болгарський перець. Вливаємо бульйон (овочевий або мясний) і на слабкому вогні тушкуємо до м'якості перцю. Коли рідина випарується наполовину, додаємо шинку, пропущений через прес часник. Перемішуємо і прогріваємо додаємо спагетті. Накриваємо кришкою, тримаємо на вогні хвилин п'ять. Посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки і розкладаємо по тарілках.
За бажанням можна додавати ріпчаста лук або цибулю - порей, свіжі помідори або томатний соус.
Категория: Рецепти |
| Теги: шинку, спагетті
Як приготувати хот-доги з фаршем?
Як готується курка в паприці?
Фаршировані булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: