Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати солодкий десерт з чорним хлібом і яблуками?
Оригінальний рецепт з традиційної німецької кухні з дуже своєрідним набором продуктів. Чорний хліб в поєднанні з печеними яблуками і повітряним сирним кремом, шоколадом - інтригує навіть перерахування інгредієнтів. Про смаки не сперечаються, але як мінімум це незвично. Що знадобиться для приготування 100 грам чорного хліба Чотири чайних ложки цукру Чотири середніх яблука (або готове яблучне пюре) Для крему 200 грам сиру Три столових ложки ванільного морозива 100 мл. молока 100 грам чорного шоколаду Дві чайних ложки цукру Приготування Яблука почистити, нарізати кубиками і варити з додаванням невеликої кількості води хвилин 15 - 20. Потім розім'яти в пюре. Чорний хліб розкришити в дрібну крихту, змішати з цукром, пересипати в окремий посуд. Робимо крем. Збиваємо сир з цукром, потім додаємо молоко, морозиво і продовжуємо збивати, поки не вийде пишна маса. Тоді додаємо натертий на дрібній тертці шоколад і ще раз збиваємо. Беремо креманки або маленькі салатники, піали і викладаємо десерт порційно. На дно насипається чорний хліб з цукром, потім шар яблучного пюре, сирний шар, потім знову шар хліба з цукром, зверху - збита сирна суміш. Можна прикрасити десерт ложечкою варення і поставити в холодильник охолодитися і просочитися. Замість сирного крему можна брати збиті вершки з шоколадом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |