Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирний пиріг з ананасами і карамеллю?
Якщо дотримуватися пропорції, зазначені в рецепті, пиріг вийде точно для ласунів! Дуже солодка карамель, так що кількість цукру регулюйте по своєму смаку. Що знадобиться для приготування тіста Два яйця 120 грам борошна 250 грам консервованих ананасів (тільки ананаси, без сиропу) 50 грам цукру 50 грам крохмалю 50 грам м'якого вершкового масла 150 грам сиру Чайна ложка розпушувача Для карамелі 150 грам цукру Чотири столові ложки молока 90 грам кокосової стружки 100 грам вершкового масла Приготування Вершкове масло кімнатної температури збиваємо з цукром до стану пишної маси. По одному додаємо яйця, не перестаючи збивати. Потім додаємо розім'ятим сир і борошно (її треба попередньо змішати з розпушувачем і крохмалем і просіяти). Вийде дуже липке тісто. Його потрібно перекласти в змащену маслом форму. Верх розрівнюємо. Ананаси виймаємо з банки, ріжемо шматочками і кладемо в друшляк, щоб стік весь сироп. Тим часом робимо карамель. Для цього вершкове масло і молоко підігріваємо, всипаємо цукор і при помішуванні тримаємо на вогні до повного розчинення цукру. Додаємо кокосову стружку, даємо закипіти і знімаємо з вогню. На тісто викладаємо ананаси, покриваємо кокосової масою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікають пиріг при температурі 180 градусів приблизно сорок хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |