Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирний пиріг?
Пиріг дуже легкий у приготуванні, виходить з першого разу без будь-яких виправлень у рецепті. Одне погано - робити треба відразу подвійну порцію, з'їдається пиріг ще гарячим, швидко й без залишку. Дуже добре підходить до супів - борщів і просто до чаю. Необхідні продукти Склянку борошна 200 грам майонезу 100 грам сиру Три яйця Дві чайних ложки розпушувача Зелена цибуля, кріп Сіль і спеції за смаком Приготування Яйця злегка збити віночком, змішати з майонезом, сіллю і перцем. Додати просіяне борошно, розпушувач, ще раз збити. Натерти сир на дрібній тертці, кріп і зелену цибулю дрібно нарізати і додати в тісто, добре розмішати. Форму змастити маслом, викласти тісто, розрівняти. Поставити в гарячу духовку, випікати 30 - 40 хвилин на середньому вогні. Готовність пирога обов'язково перевірити дерев'яною шпажкою. Якщо суха - пиріг готовий. Можна приготувати часниковий соус і змастити готовий пиріг відразу ж, як дістанете з духовки. Для часникового соусу: чотири зубчики часнику видавити через прес, змішати з двома столовими ложками рослинного масла і двома столовими ложками води, посолити. Соус повинен вийти густим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |