Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати швабський яблучний пиріг?
Начинка в пиріг з яблук, а просочення з абрикосового варення. Дуже смачно і ароматно! Варення можна брати будь-який, який вам подобається, головне - щоб смак не перебивав смак яблук, а гармоніював з ним.
Що знадобиться для приготування

600 грам яблук
П'ять яєць
125 грам вершкового масла
220 грам цукру
250 грам борошна
Половина пакетика розпушувача
Столова ложка лимонного соку
Щіпка солі
Чотири - п'ять столових ложок абрикосового варення

Приготування

З яблук зріжте шкірку, розріжте на половинки або четвертинки, видалити насіння. На яблуках (на опуклій стороні) зробіть поздовжніх розрізів, але не прорізайте наскрізь. Збризніть лимонним соком, щоб яблука не потемніли.
Яйця і цукор збийте міксером у пишну піну, додайте розтоплене і охолоджене до теплого стану масло. Всипте борошно, розпушувач, сіль. Добре перемішайте.
Форму для випічки змастіть маслом, присипте борошном. Викладіть половинки яблук опуклою стороною вгору. Залийте тестом. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно сорок хвилин.
Дістаньте, змастіть варенням гарячий пиріг і залиште остигати і просякати. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, яблук
Як смачно приготувати курячу грудку?
Як готується кавовий крем?
Як запікати курячі ніжки з фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: