Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати швабський яблучний пиріг?
Начинка в пиріг з яблук, а просочення з абрикосового варення. Дуже смачно і ароматно! Варення можна брати будь-який, який вам подобається, головне - щоб смак не перебивав смак яблук, а гармоніював з ним. Що знадобиться для приготування 600 грам яблук П'ять яєць 125 грам вершкового масла 220 грам цукру 250 грам борошна Половина пакетика розпушувача Столова ложка лимонного соку Щіпка солі Чотири - п'ять столових ложок абрикосового варення Приготування З яблук зріжте шкірку, розріжте на половинки або четвертинки, видалити насіння. На яблуках (на опуклій стороні) зробіть поздовжніх розрізів, але не прорізайте наскрізь. Збризніть лимонним соком, щоб яблука не потемніли. Яйця і цукор збийте міксером у пишну піну, додайте розтоплене і охолоджене до теплого стану масло. Всипте борошно, розпушувач, сіль. Добре перемішайте. Форму для випічки змастіть маслом, присипте борошном. Викладіть половинки яблук опуклою стороною вгору. Залийте тестом. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно сорок хвилин. Дістаньте, змастіть варенням гарячий пиріг і залиште остигати і просякати. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |