Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадну пісну коврижку?
У коврижку додається какао, горіхи, мед, яблучко, варення, горіхи - всього потроху. Якщо якийсь з добавок у вас немає (мед і какао повинні бути обов'язково), замінити чимось іншим або зробіть без неї. Наприклад, можна виключити яблуко або замінити варення джемом.
Що знадобиться для приготування

Півтори - дві склянки борошна
Склянку води
50 мл рослинного масла
Столова ложка меду
Дві столові ложки какао
Чверть склянки цукру
Дві столові ложки варення (будь-якого, яке є)
Половина склянки подрібнених горіхів
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Чайна ложка соди
Одне яблуко

Приготування

Змішайте в каструлі воду, цукор, сіль, варення, мед, масло і на слабкому вогні нагрівайте, поки цукор повністю не розчиниться. Остудіть суміш щоб була теплою.
Борошно просіяти. Відберіть склянку і змішайте з какао і содою, додати в рідку суміш. Розмішайте, додайте ванільний цукор, подрібнені горіхи і нарізане шматочками яблуко. Поступово підсипати борошно, відразу ж розмішуючи тісто. Додавайте борошно, поки тісто не стане по консистенції як густа сметана.
Форму змастіть маслом, присипте борошном. Вилийте тісто, розрівняйте. Випікайте в розігрітій до 180 градусів приблизно одну годину. Готовність пряники обов'язково перевірте сірником - вона повинна з середини пряники виходити сухою.
Категория: Рецепти |
| Теги: какао, варення
Як правильно заварювати чорний чай?
Як готується піца по-мексиканськи?
Яблучка в сирному тісті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: