Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадну пісну коврижку?
У коврижку додається какао, горіхи, мед, яблучко, варення, горіхи - всього потроху. Якщо якийсь з добавок у вас немає (мед і какао повинні бути обов'язково), замінити чимось іншим або зробіть без неї. Наприклад, можна виключити яблуко або замінити варення джемом. Що знадобиться для приготування Півтори - дві склянки борошна Склянку води 50 мл рослинного масла Столова ложка меду Дві столові ложки какао Чверть склянки цукру Дві столові ложки варення (будь-якого, яке є) Половина склянки подрібнених горіхів Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Чайна ложка соди Одне яблуко Приготування Змішайте в каструлі воду, цукор, сіль, варення, мед, масло і на слабкому вогні нагрівайте, поки цукор повністю не розчиниться. Остудіть суміш щоб була теплою. Борошно просіяти. Відберіть склянку і змішайте з какао і содою, додати в рідку суміш. Розмішайте, додайте ванільний цукор, подрібнені горіхи і нарізане шматочками яблуко. Поступово підсипати борошно, відразу ж розмішуючи тісто. Додавайте борошно, поки тісто не стане по консистенції як густа сметана. Форму змастіть маслом, присипте борошном. Вилийте тісто, розрівняйте. Випікайте в розігрітій до 180 градусів приблизно одну годину. Готовність пряники обов'язково перевірте сірником - вона повинна з середини пряники виходити сухою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |