Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадно-апельсинові маффіни?
![]() Що знадобиться для приготування Три яйця 200 грам маргарину 150 грам цукру Цедра і сік одного апельсина Три столові ложки какао Чотири столові ложки сметани Пакетик розпушувача (10 грам) Приблизно 300 грам борошна Приготування Маргарин дістаємо заздалегідь і даємо йому нагрітися до кімнатної температури. Коли він стане м'яким, змішуємо з цукром міксером на високій швидкості збиваємо до однорідної маси. Додаємо яйця, ще раз добре збиваємо. знімаємо цедру З апельсина, вичавлюємо сік і все додаємо в тісто. Кладемо сметану, перемішуємо. Борошно просіваємо з розпушувачем, змішуємо з масляно-яєчної сумішшю, ретельно вимішуємо, щоб не було грудочок. Відокремлюємо кілька столових ложок тесту і додаємо в них какао (порошок змішайте зі столовою ложкою цукру - тоді легше розподілиться по тесту). У формочки викладаємо кілька ложок світлого тіста, одну - темного. Зубочисткою перемішуємо. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 30-35 хвилин. Готові маффіни посипаємо цукровою пудрою і прикрашаємо за бажанням. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |