Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шампіньйони у вершках?
При мінімумі зусиль, затрат і самому простому наборі продуктів виходить смачна закусочка. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
500 грам свіжих печериць
200 мл не дуже жирних вершків (жирність 15 - 20%)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Улюблені спеції і приправи
Свіжа зелень або зелений лук

Приготування

Гриби вимити, обсушити. Великі розрізати на чотири частини, середні - навпіл, дрібні грибочки залишити цілими. Сильно дрібнити не потрібно, гриби повинні бути шматочками, а не скибочками. В ідеалі - беріть дрібні грибочки і готуйте їх цілими, закуска буде виглядати апетитніше.
У сковорідці розігрійте зовсім небагато масла, просто змастіть її. Викладіть гриби, трохи обсмажте. Як тільки гриби пустять сік - влийте вершки (якщо берете більше жирні вершки, то додавайте менше або змішайте їх з молоком) і обсмажте при помішуванні хвилин 10 - 15 поки вершки не загустеют. В кінці приготування посоліть і поперчіть за смаком, додайте улюблені приправи. Все, грибочки готові. Цю закуску краще подавати в гарячому або теплому вигляді, посипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню або зеленою цибулею. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Вершки, ГРИБИ
Як готується лимонний напій?
Як приготувати яєчню в помідорі?
Креветки запечені у соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: