Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шампіньйони у вершках?
При мінімумі зусиль, затрат і самому простому наборі продуктів виходить смачна закусочка. Ось рецепт: Що знадобиться для приготування 500 грам свіжих печериць 200 мл не дуже жирних вершків (жирність 15 - 20%) Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Улюблені спеції і приправи Свіжа зелень або зелений лук Приготування Гриби вимити, обсушити. Великі розрізати на чотири частини, середні - навпіл, дрібні грибочки залишити цілими. Сильно дрібнити не потрібно, гриби повинні бути шматочками, а не скибочками. В ідеалі - беріть дрібні грибочки і готуйте їх цілими, закуска буде виглядати апетитніше. У сковорідці розігрійте зовсім небагато масла, просто змастіть її. Викладіть гриби, трохи обсмажте. Як тільки гриби пустять сік - влийте вершки (якщо берете більше жирні вершки, то додавайте менше або змішайте їх з молоком) і обсмажте при помішуванні хвилин 10 - 15 поки вершки не загустеют. В кінці приготування посоліть і поперчіть за смаком, додайте улюблені приправи. Все, грибочки готові. Цю закуску краще подавати в гарячому або теплому вигляді, посипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню або зеленою цибулею. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |