Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат-закуску?
Простий рецепт доступного салатику. Готується зі звичайних продуктів і відмінно виступає в якості закуски. Необхідні продукти Три - чотири картоплини Баночка маринованих грибів (опеньки) Склянка квашеної капусти По пучку кропу і зеленої цибулі П'ять - шість ложок рослинного масла Столова ложка яблучного оцту (6%) Половина чайної ложки цукру Сіль за смаком (не обов'язково, всі інгредієнти солоні) Приготування Картопля потрібно відварити в мундирі, остудити і очистити. Потім нарізати невеликими шматочками. Гриби нарізати (якщо великі), за бажанням можна змішати їх з ріпчастою цибулею (нарізати півкільцями або кубиками). З капусти віджати сік, зелень подрібнити. Для заправки змішати оцет з рослинним маслом, додати цукор і все розмішати до повного розчинення цукру. У центр тарілки викласти гіркою капусту, навколо розкласти гриби з цибулею і по краю тарілки розкласти шматочки вареної картоплі. Все полити заправкою і посипати зеленню. Відразу ж подавати салат до столу. Картоплю можна брати і гарячий, і остиглий, огірки мариновані або солоні - кому як подобається. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |