Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат-закуску?
Простий рецепт доступного салатику. Готується зі звичайних продуктів і відмінно виступає в якості закуски.
Необхідні продукти
Три - чотири картоплини
Баночка маринованих грибів (опеньки)
Склянка квашеної капусти
По пучку кропу і зеленої цибулі
П'ять - шість ложок рослинного масла
Столова ложка яблучного оцту (6%)
Половина чайної ложки цукру
Сіль за смаком (не обов'язково, всі інгредієнти солоні)

Приготування

Картопля потрібно відварити в мундирі, остудити і очистити. Потім нарізати невеликими шматочками. Гриби нарізати (якщо великі), за бажанням можна змішати їх з ріпчастою цибулею (нарізати півкільцями або кубиками). З капусти віджати сік, зелень подрібнити.
Для заправки змішати оцет з рослинним маслом, додати цукор і все розмішати до повного розчинення цукру.
У центр тарілки викласти гіркою капусту, навколо розкласти гриби з цибулею і по краю тарілки розкласти шматочки вареної картоплі. Все полити заправкою і посипати зеленню. Відразу ж подавати салат до столу.
Картоплю можна брати і гарячий, і остиглий, огірки мариновані або солоні - кому як подобається.
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулею, розкласти
Як готується бананова гранола?
Як приготувати холодний суп з щавлю
Як приготувати апельсинові сирники?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: