Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з рибою і овочами?
Дуже приємний, смачний і ситний салатик з незвичайним поєднанням продуктів. М'ясо з успіхом замінює морська риба, а в іншому ніякої екзотики - овочі найдоступніші - морква, картопля і цибуля.

Необхідні продукти

Філе морської риби - 300 грам
Одна велика морквина
Одна велика цибулина
Три картоплини
Чотири яйця
200 г ковбасного сиру
Майонез
Рослинна олія
Приготування

Відварити рибу з додаванням солі і прянощів. Відварити на пару картоплю, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати, морквину натерти на тертці. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла до готовності, посолити. Відварити яйця, відокремити білок від жовтка. Натерти у різні тарілочки білок і жовток. Натерти на крупній тертці сир. Рибу розібрати на дрібні шматочки.
Шари викладати в такому порядку: картопля, овочі, риба, натерті білки, сир, жовтки. Кожен шар промащувати майонезом. Білки і рибу можна відразу змішати з майонезом і так викласти в салатник. Навколо салату розкласти свіжу зелень. Кожен шар можна злегка присолити, картоплю і рибу трохи поперчити. Якщо не любите відварну рибу, її можна обсмажити і потім додати в салат.
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, натерти
Як приготувати смугастий сирний десерт?
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
Як спекти хліб по-сербськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: