Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з рибою і овочами?
Дуже приємний, смачний і ситний салатик з незвичайним поєднанням продуктів. М'ясо з успіхом замінює морська риба, а в іншому ніякої екзотики - овочі найдоступніші - морква, картопля і цибуля. Необхідні продукти Філе морської риби - 300 грам Одна велика морквина Одна велика цибулина Три картоплини Чотири яйця 200 г ковбасного сиру Майонез Рослинна олія Приготування Відварити рибу з додаванням солі і прянощів. Відварити на пару картоплю, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати, морквину натерти на тертці. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла до готовності, посолити. Відварити яйця, відокремити білок від жовтка. Натерти у різні тарілочки білок і жовток. Натерти на крупній тертці сир. Рибу розібрати на дрібні шматочки. Шари викладати в такому порядку: картопля, овочі, риба, натерті білки, сир, жовтки. Кожен шар промащувати майонезом. Білки і рибу можна відразу змішати з майонезом і так викласти в салатник. Навколо салату розкласти свіжу зелень. Кожен шар можна злегка присолити, картоплю і рибу трохи поперчити. Якщо не любите відварну рибу, її можна обсмажити і потім додати в салат. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |