Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з редьки з м'ясом?
Якщо в салат додавати нежирну сметану, а в якості основного інгредієнта вибрати яловичину або телятину, то вийде цілком дієтичний, але при цьому дуже смачний салатик. Що знадобиться для приготування Одна середня редька (не чорна, а зелененька) 150 грам вареної яловичини або телятини 100 грам маринованих або солоних огірочків Три варених яйця (тільки білки) Дві - три зубчики часнику Сметана для заправки Пучок кропу або петрушки Невеликий пучок зеленої цибулі Сіль і перець за смаком Приготування Відваріть м'ясо, остудіть і розберіть на волокна. Часник пропустіть через прес, змішати з м'ясом і залийте великою кількістю сметани (як варіант - йогуртом) і перемішайте. Накрийте салат кришкою, поставте в холодильник мінімум на півгодини, але краще якщо салат постоїть в холодильнику кілька годин тому його бажано робити заздалегідь. Відваріть яйця, відокремте жовтки від білків. Наріжте білки великими брусочками. На великій тертці натріть зелену редьку, якщо дуже соковита - відіжміть сік. Натріть на середній терці мариновані або солоні огірочки, зелену цибулю дрібно наріжте. Складіть всі інгредієнти в просторий салатник і поступово додайте м'ясо в сметанному маринаді. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішуйте, якщо здається що мало сметани - додавайте. Посипте салат зеленню і подавайте до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |