Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з редьки з м'ясом?
Якщо в салат додавати нежирну сметану, а в якості основного інгредієнта вибрати яловичину або телятину, то вийде цілком дієтичний, але при цьому дуже смачний салатик.
Що знадобиться для приготування

Одна середня редька (не чорна, а зелененька)
150 грам вареної яловичини або телятини
100 грам маринованих або солоних огірочків
Три варених яйця (тільки білки)
Дві - три зубчики часнику
Сметана для заправки
Пучок кропу або петрушки
Невеликий пучок зеленої цибулі
Сіль і перець за смаком

Приготування

Відваріть м'ясо, остудіть і розберіть на волокна. Часник пропустіть через прес, змішати з м'ясом і залийте великою кількістю сметани (як варіант - йогуртом) і перемішайте. Накрийте салат кришкою, поставте в холодильник мінімум на півгодини, але краще якщо салат постоїть в холодильнику кілька годин тому його бажано робити заздалегідь.

Відваріть яйця, відокремте жовтки від білків. Наріжте білки великими брусочками. На великій тертці натріть зелену редьку, якщо дуже соковита - відіжміть сік. Натріть на середній терці мариновані або солоні огірочки, зелену цибулю дрібно наріжте.

Складіть всі інгредієнти в просторий салатник і поступово додайте м'ясо в сметанному маринаді. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішуйте, якщо здається що мало сметани - додавайте. Посипте салат зеленню і подавайте до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, салат
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
М'ясний рулет з печінкою та грибами
Як приготувати торт Панчо?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: