Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з маринованої цвітної капусти?
Для цього салату не доведеться купувати мариновану капусту в магазині, і запаси на зиму теж відкривати не потрібно. Цвітну капусту ми будемо маринувати самі, а потім зробимо з неї смачний салатик. Що знадобиться для приготування Великий качан цвітної капусти (вагою близько кілограма) 60 мл яблучного оцту Невелика цибулина 120 мл оливкової олії Чайна ложка готової гірчиці (не гострої!) Дві столові ложки зелені петрушки Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Капусту розбираємо на суцвіття, гарячої підсоленої воді проварюємо капусту до м'яко-хрусткого стану (по часу - близько двох хвилин на партію). Цибулину дрібно рубаємо. Змішуємо в мисці оцет з гірчицею, вливаємо тонкою цівкою масло, постійно збиваючи вилочкою. Повинна вийти емульсія. За смаком солимо і перчимо. Кладемо в маринад цибулю і петрушку, перемішуємо. Відварену капусту поливаємо маринадом, прибираємо в холодильник на ніч. Вранці можна робити салатик з капусти - викласти суцвіття з салатник, додати трохи масла, можна моркву натерти і полити маринадом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |