Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з курячим філе?
Мариновані печериці можна замінити смаженими або зовсім не додавати - це справа смаку й наявності продуктів. Інші інгредієнти бажано залишити без змін. Що знадобиться для приготування Чотири шматочки курячого філе Пучок листового салату або качанний салат 250 грам помідор 150 грам маринованих печериць Два невеликих лимона П'ять столових ложок рослинного масла Три часточки часнику Половина чайної ложки цукру Сіль і чорний мелений перець за смаком Дві скибочки білого хліба Приготування Філе нарізати невеликими шматочками, обсушити, посолити і поперчити, обсмажити в рослинній олії до готовності. Коли трохи охолоне - нарізати на шматочки потрібної величини. Часник крупно порізати, хліб нарізати кубиками. Обсмажити хліб і часник в тому ж маслі, в якому смажилася курка. Викласти в окремий посуд. Помідори нарізати великими часточками, гриби - тонкими скибочками, листя салату порвати руками. Змішати. З лимонів зчистити цедру, вичавити сік. Змішати його з трьома столовими ложками рослинного масла, додати цукор, сіль і мелений перець. Добре збити - це буде заправка для салату. На тарілки розкласти овочевий салат, зверху покласти шматочки курячого філе, посипати кубиками хліба з часником і полити заправкою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |