Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з яловичої печінкою?
Незважаючи на простоту приготування, салат смачний і ситний. У ньому незвичне поєднання продуктів - додані консервовані ананаси, і якщо ви не маєте нічого проти м'яса з фруктами або піци з шинкою та ананасами - салатик обов'язково вам сподобається. Що знадобиться для приготування 500 - 600 грам яловичої печінки Дві великі цибулини Баночка консервованих ананасів або Корнішони мариновані огірочки (пропорції з ананасами 1:1) Трохи борошна Рослинна олія Майонез Сіль і чорний перець за смаком Приготування Розігрійте в сковорідці олію. Нарізану шматочками печінку посоліть, поперчіть і обваляйте в борошні. Обсмажте до рум'яної скоринки на середньому вогні. Остудіть, наріжте дрібними шматочками. У тій же сковорідці обсмажте до рум'яного кольору нарізану кубиками цибулю і змішати його з печінкою. Цибулю і печінка повинні охолонути до кімнатної температури, інакше смак салату різко погіршиться. Ананаси і корнішони (або мариновані огірки) наріжте кубиками як на салат і додайте до охолодженої печінці з цибулею. Заправте майонезом, підсолити за смаком і відразу ж подавайте до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |