Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з яловичої печінкою?
Незважаючи на простоту приготування, салат смачний і ситний. У ньому незвичне поєднання продуктів - додані консервовані ананаси, і якщо ви не маєте нічого проти м'яса з фруктами або піци з шинкою та ананасами - салатик обов'язково вам сподобається.
Що знадобиться для приготування
500 - 600 грам яловичої печінки
Дві великі цибулини
Баночка консервованих ананасів
або Корнішони мариновані огірочки (пропорції з ананасами 1:1)
Трохи борошна
Рослинна олія
Майонез
Сіль і чорний перець за смаком
Приготування

Розігрійте в сковорідці олію. Нарізану шматочками печінку посоліть, поперчіть і обваляйте в борошні. Обсмажте до рум'яної скоринки на середньому вогні. Остудіть, наріжте дрібними шматочками.
У тій же сковорідці обсмажте до рум'яного кольору нарізану кубиками цибулю і змішати його з печінкою. Цибулю і печінка повинні охолонути до кімнатної температури, інакше смак салату різко погіршиться.
Ананаси і корнішони (або мариновані огірки) наріжте кубиками як на салат і додайте до охолодженої печінці з цибулею. Заправте майонезом, підсолити за смаком і відразу ж подавайте до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, наріжте
Осетрина, запечена шматком
Як смачно приготувати курячу грудку?
Яблука, запечені з червоною смородиною і збитими вершками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: