Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з яблук і брусниці?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам яблук (кислих сортів) 300 грам свіжої брусниці або 150 грам брусничного джему 150 грам жирної сметани (можна замінити жирними вершками) Сіль і цукор за смаком Приготування З яблук зрізаємо шкірку і видаляємо насіння. Потім натираємо на крупній тертці, приблизно половинку яблука залишаємо для прикраси. Змішуємо терті яблука з брусницею, якщо ягідки цілі - перемішуйте обережно, намагаючись їх не пом'яти. Заправте салат сметаною, її краще вибирати досить жирну і не кислого смаку. Потім в салат додається сіль і цукор - кількість залежить від ваших смакових пристрастей. Готовий салат викладається з салатник, прикрашається нарізаними соломкою яблуками, ягодами брусниці і листочком м'яти. Салат чудово підходить до будь-якої страви з дичини або птиці або подається як самостійне блюдо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |