Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з індичкою і рисом?
Ситний, смачний, але зовсім не дієтичний салат. Він досить швидко готується і швидко з'їдається Нам потрібні такі продукти: три ст. ложки рослинного масла; триста грамів філе індички; двісті грамів рису; вісім маслин; сто грамів консервованого горошку; сіль, лавровий листочок; ст. ложка кетчупу; три зубчики часничку; п'ятдесят грамів волоських горіхів; три ст. ложки майонезу; три ст. ложки вершків; мелений чорний і білий перець; Спосіб приготування Ретельно промиваємо рис, заливаємо його водою, приправляємо сіллю, часником і лавровим листом. Варимо, лавровий листочок і часник прибираємо. Індичку ріжемо соломкою, обсмажуємо і приправляємо перцем і сіллю. Волоські горіхи крупно рубаємо ножем, маслини тиснемо плоскою стороною ножа, видаляємо кісточки, рубаємо. Зелений горошок зливаємо. Майонез змішуємо з кетчупом і вершками, додаємо мелений білий перець і сіль або цукор (якщо це необхідно). Змішуємо маслини, горошок, індичку, рис і волоські горіхи. Заправляємо салат і наполягаємо, приблизно, десять - п'ятнадцять хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |