Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з індичкою і рисом?
Ситний, смачний, але зовсім не дієтичний салат. Він досить швидко готується і швидко з'їдається
Нам потрібні такі продукти:
три ст. ложки рослинного масла;
триста грамів філе індички;
двісті грамів рису;
вісім маслин;
сто грамів консервованого горошку;
сіль,
лавровий листочок;
ст. ложка кетчупу;
три зубчики часничку;
п'ятдесят грамів волоських горіхів;
три ст. ложки майонезу;
три ст. ложки вершків;
мелений чорний і білий перець;
Спосіб приготування

Ретельно промиваємо рис, заливаємо його водою, приправляємо сіллю, часником і лавровим листом. Варимо, лавровий листочок і часник прибираємо. Індичку ріжемо соломкою, обсмажуємо і приправляємо перцем і сіллю. Волоські горіхи крупно рубаємо ножем, маслини тиснемо плоскою стороною ножа, видаляємо кісточки, рубаємо. Зелений горошок зливаємо. Майонез змішуємо з кетчупом і вершками, додаємо мелений білий перець і сіль або цукор (якщо це необхідно).

Змішуємо маслини, горошок, індичку, рис і волоські горіхи. Заправляємо салат і наполягаємо, приблизно, десять - п'ятнадцять хвилин.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: горошок, салат
Як смачно запекти курку в духовці?
Як приготувати сало «Дамське»?
Салат в персику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: