У вихідний день або на сімейне свято рекомендую приготувати цей дуже смачний салатик. Поєднання інгредієнтів просто дивовижне, заправка радує смакові рецептори. Інгредієнти для салату: яловичого серця кілограм, один стиглий гранат великих розмірів, маленька баночка корнішонів, чотири червоних цибулини, не гостра гірчиця, хрін, сіль, перець.
Як готується салат: серце спочатку слід відварити до готовності, солимо воду і не забуваємо перець лавровий додати у воду при варінні. Як тільки серце повністю звариться, дістаємо його з бульйону (бульйон не знадобиться, можете зливати його) і остуджуємо. Остигле зварене серці слід нарізати тонкою соломкою.
Лук червоний чистимо, нарізаємо соломкою. Чому саме червоний цибулька додаємо? Просто він сладковат і не так сильно гірчить, ідеально до салатів підходить. Маленькі корнішони так само тонко нарізаємо соломкою. Змішуємо цибулю, нарізані огірочки і серце, додаємо зернятка граната.
Заправка: змішати в рівних кількостях, по одній столовій ложці, гірчиці, хрону, олії, солі і перцю додаємо. Заправляємо салат і подаємо.