Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з червоної квасолі?
![]() Що знадобиться для приготування Баночка консервованої червоної квасолі або 200 грам сухої квасолі Три середніх свіжих огірочка Три солодких болгарських перцю Дві великих зубчики часнику Кілька столових ложок рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Якщо ви вирішили готувати салат з сухої квасолі, то її треба попередньо замочити в холодній воді на три години, а ще краще - на ніч. Потім воду з квасолі злити в каструлю налийте чистої води (холодної) і покладіть в неї квасолю. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть близько години з моменту закипання. Вогонь зробіть невеликий, квасоля не соліть, інакше вона залишиться твердою. Злийте воду з готової квасолі і почекайте поки квасоля охолоне. Болгарський перець наріжте півкільцями, огірки - невеликими шматочками, як на салат. Змішайте всі овочі з квасолею, додати дрібно нарізаний часник (або пропустіть його через прес). Полийте салат олією, посоліть і поперчіть і можна відразу подавати до столу. Якщо готуєте з консервованої квасолі, то потрібно злити рідину з банки, а квасоля обдати окропом, а потім промити під холодною проточною водою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |