Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулет з м'ясного фаршу з грибами?
Все робиться легко, швидко і просто, що дуже важливо при відсутності вільного часу. Поки готуються рулети є час зробити гарнір.
Необхідні продукти
500 грам м'ясного фаршу
300 грам свіжих печериць
Одне - два яйця
Сир
Майонез з гострим смаком
Сіль, перець, спеції за смаком
Приготування

Рулет можна робити в двох варіантах - зі свіжими грибами або з обсмаженими (тоді знадобиться ще цибулю і рослинне масло). Для першого варіанту печериці нарізаємо шматочками і змішати з сирим фаршем. Додаємо яйце, спеції, солимо за смаком, можна додати свіжу зелень. Для другого варіанту гриби ріжемо пластинками, цибулю - кубиками. Обсмажуємо до прозорого кольору спочатку цибулю, потім додаємо гриби і смажимо все разом до випаровування рідини. Далі все робимо як і в першому варіанті.

Викладаємо на змащену маслом фольгу фарш у вигляді рулетів (краще робити невеликі, вони швидше приготуються). В окремій мисочці змішуємо натертий на дрібній тертці сир, майонез і видавлений через прес часник, заливаємо цією сумішшю рулети і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаються рулети 40 - 50 хвилин (залежить від духовки і розмірів рулету).
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, Все
Як зробити корисні тефтелі з овочами?
Сливовий фруктовий салат
Сирні палички з кунжутом і паприкою (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: