Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рулет з м'ясного фаршу з грибами?
Все робиться легко, швидко і просто, що дуже важливо при відсутності вільного часу. Поки готуються рулети є час зробити гарнір. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу 300 грам свіжих печериць Одне - два яйця Сир Майонез з гострим смаком Сіль, перець, спеції за смаком Приготування Рулет можна робити в двох варіантах - зі свіжими грибами або з обсмаженими (тоді знадобиться ще цибулю і рослинне масло). Для першого варіанту печериці нарізаємо шматочками і змішати з сирим фаршем. Додаємо яйце, спеції, солимо за смаком, можна додати свіжу зелень. Для другого варіанту гриби ріжемо пластинками, цибулю - кубиками. Обсмажуємо до прозорого кольору спочатку цибулю, потім додаємо гриби і смажимо все разом до випаровування рідини. Далі все робимо як і в першому варіанті. Викладаємо на змащену маслом фольгу фарш у вигляді рулетів (краще робити невеликі, вони швидше приготуються). В окремій мисочці змішуємо натертий на дрібній тертці сир, майонез і видавлений через прес часник, заливаємо цією сумішшю рулети і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаються рулети 40 - 50 хвилин (залежить від духовки і розмірів рулету). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |