Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати різотто з куркою і грибами?
Різотто - одне з найпопулярніших страв італійської кухні. Його основа - рис, а далі відкривається простір для кулінарних експериментів. До рису додається куряче м'ясо, овочі, гриби, морепродукти, і в будь-якому варіанті різотто виходить дуже смачним.
Що знадобиться для приготування

400 грам курячого філе
500 грам печериць
Склянку запареного рису
Три цибулини
Одна морквина
Дві часточки часнику
Три столові ложки вершкового масла
50 мл вершків
Сушений базилік, сіль, чорний мелений перець

Приготування

Куряче філе заливаємо літром холодної води, доводимо до кипіння, знімаємо піну. У бульйон кладемо цибулину і морквину. Готове м'ясо розрізаємо на невеликі шматочки.
Дві цибулини дрібно ріжемо, обсмажуємо до золотистого кольору.
Відливаємо 50 мл. бульйону, змішуємо його з вершками, базиліком, чайною ложкою вершкового масла і добре збиваємо.
Відварюємо в підсоленій воді рис (до напівготовності, серединка повинна залишатися твердуватою).
Гриби ріжемо шматочками, обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо до них куряче м'ясо, обсмажену цибулю, дрібно нарізаний часник, чорний мелений перець.
Через п'ять хвилин додаємо підготовлений рис, вливаємо трохи бульйону, накриваємо кришкою і доводимо страву до готовності. У готове різотто додаємо соус, перемішуємо, посипаємо зеленню і відразу ж подаємо до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, різотто
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Як готується суп з селерою і сиром?
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: