Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати різотто з куркою і грибами?
Різотто - одне з найпопулярніших страв італійської кухні. Його основа - рис, а далі відкривається простір для кулінарних експериментів. До рису додається куряче м'ясо, овочі, гриби, морепродукти, і в будь-якому варіанті різотто виходить дуже смачним. Що знадобиться для приготування 400 грам курячого філе 500 грам печериць Склянку запареного рису Три цибулини Одна морквина Дві часточки часнику Три столові ложки вершкового масла 50 мл вершків Сушений базилік, сіль, чорний мелений перець Приготування Куряче філе заливаємо літром холодної води, доводимо до кипіння, знімаємо піну. У бульйон кладемо цибулину і морквину. Готове м'ясо розрізаємо на невеликі шматочки. Дві цибулини дрібно ріжемо, обсмажуємо до золотистого кольору. Відливаємо 50 мл. бульйону, змішуємо його з вершками, базиліком, чайною ложкою вершкового масла і добре збиваємо. Відварюємо в підсоленій воді рис (до напівготовності, серединка повинна залишатися твердуватою). Гриби ріжемо шматочками, обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо до них куряче м'ясо, обсмажену цибулю, дрібно нарізаний часник, чорний мелений перець. Через п'ять хвилин додаємо підготовлений рис, вливаємо трохи бульйону, накриваємо кришкою і доводимо страву до готовності. У готове різотто додаємо соус, перемішуємо, посипаємо зеленню і відразу ж подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |