Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рисову запіканку з гарбузом?
Якщо взяти цей рецепт за основу, можна готувати запіканки з додаванням сухофруктів, родзинок, або зовсім замінити рис пшоном - принцип приготування залишається таким же. Що знадобиться для приготування 800 грам гарбуза 200 грам рису Літр молока Трохи цукру або меду Два яйця Сім столових ложок борошна Щіпка кориці (за смаком) Дві - три столові ложки цукру Приготування Гарбуз очистити від шкірки і волокнистої серединки з насінням. Нарізати кубиками. Скласти в каструлю, влити трохи молока або води (щоб рідина покривала гарбуз приблизно наполовину), додати мед або цукор, корицю і на повільному вогні гасити до м'якості. За часом це займе хвилин 15-20, дивлячись наскільки тверда гарбуз. В цей же час поставити варитися густу рисову молочну кашу. Щоб вона вийшла в'язкою, вибирайте рис круглий, а не довгий. Готову кашу остудити до кімнатної температури. Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром, білки збити в піну. Змішати жовтки з рисом і гарбузом, потім акуратно додати білки. Викласти в змащену маслом форму і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати годину. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |