Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рисовий суп зі щавлем?
Корисний супчик з приємною кислинкою. Готувати його можна з консервованого або свіжого щавлю. Що знадобиться для приготування Літр м'ясного або курячого бульйону (або води) Три картоплини Одна цибулина 50 грам сухого рису Пучок щавлю Зелена цибуля і зелень Варені яйця Сметана для подачі Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Рис промити, засипати в каструлю з киплячою водою і варити до напівготовності. Потім воду злити, рис промити. Відварити яйця, нарізати часточками. Картоплю нарізати кубиками, опустити в киплячий бульйон або воду. Через п'ять хвилин після того, як бульйон знову закипить, додати рис, перемішати і зробити невеликий вогонь. Щавель нарізати, зелений лук нарізати невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю дрібно порубати, обсмажити в рослинній олії до золотистого кольору. Покласти в суп ріпчаста цибуля, щавель, зелений лук. Посолити і поперчити, варити суп на слабкому вогні дві – три хвилини. Готовий суп розлити по тарілках, покласти в кожну по ложці сметани, посипати зеленню і додати часточки вареного яйця. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |