Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рисовий суп зі щавлем?
Корисний супчик з приємною кислинкою. Готувати його можна з консервованого або свіжого щавлю.
Що знадобиться для приготування

Літр м'ясного або курячого бульйону (або води)
Три картоплини
Одна цибулина
50 грам сухого рису
Пучок щавлю
Зелена цибуля і зелень
Варені яйця
Сметана для подачі
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Рис промити, засипати в каструлю з киплячою водою і варити до напівготовності. Потім воду злити, рис промити. Відварити яйця, нарізати часточками.
Картоплю нарізати кубиками, опустити в киплячий бульйон або воду. Через п'ять хвилин після того, як бульйон знову закипить, додати рис, перемішати і зробити невеликий вогонь.
Щавель нарізати, зелений лук нарізати невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю дрібно порубати, обсмажити в рослинній олії до золотистого кольору. Покласти в суп ріпчаста цибуля, щавель, зелений лук. Посолити і поперчити, варити суп на слабкому вогні дві – три хвилини.
Готовий суп розлити по тарілках, покласти в кожну по ложці сметани, посипати зеленню і додати часточки вареного яйця. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, суп
20 рецептів смачних салатів
Як готується морквяний коктейль?
Варення з пелюсток троянди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: